Goed voorbereid op reis met deze roadtrip inpaklijst

Ultieme paklijst voor een zomerse roadtrip

Daphne Persoonlijk 1 Comment

Inpakken voordat je op reis gaat; voor de één een immense opgave en voor de ander in een half uurtje gepiept. Of ik nou een weekendje weg ga, een roadtrip van een paar weken maak of een jaar naar Australië vertrek, mijn tas is in no time ingepakt. Om jou tijd te besparen maakte ik deze roadtrip paklijst. Zo kan je volgende trip snel beginnen!

Zomerse roadtrip wat neem je mee op reis?

Gemakkelijk inpakken met deze Roadtrip Paklijst voor de Zomer!

Mijn roadtrip paklijst: algemene zaken

Inpakken begint bij mij met afwegen welk formaat tas ik mee neem. Is het voor een roadtrip van één week nemen we één grote duffel mee, gaan we langer dan nemen we vaak allebei eentje mee (een M & een L). Als handbagage kiezen we beide vaak voor een rugtas. Ook neem ik vaak nog een klein handtasje mee voor ’s avonds.

 • Duffel The North Face maat M
 • Duffel The North Face maat L
 • Rugtas Osprey
 • Kleine handtas

duffel bag gaat altijd mee tijdens mijn zomerse roadtripRoadtrip inpaklijst; neem altijd een goede rugzak mee op reis

In de handbagage stop ik:

 • Paspoort
 • Creditcard & bankpas
 • Zonnebril
 • Lonely Planet
 • E-reader
 • Headset/oordopjes
 • Tandenstokers
 • Paracetamol & pleisters
 • Smintjes + wat te eten & drinken
 • Snoetendoekjes
 • Schrijfboekje + pen
 • Fotocamera + lenzen
 • Selfiestick
 • Opladers & extra SD-kaartje

Roadtrip inpaklijst; een selfiestick komt altijd van pas

In de duffel neem ik mee:

Welke kleding je meeneemt tijdens je roadtrip is natuurlijk erg persoonlijk. Ook pak je andere dingen in als je veel gaat hiken, veel op het strand ligt of fancy gaat dineren. Ik doe tijdens mijn roadtrips veel activiteiten, maar houdt ook van zonnen en lekker dineren. De opsomming heb ik gemaakt op basis van wat ik over het algemeen meeneem tijdens mijn roadtrips (van 2/3 weken).

 • 3 topjes
 • 3 shirtjes met korte mouwen
 • 1 warmer vest
 • 1 jurkje
 • 2 korte broekjes
 • 2 rokjes
 • 1 lange (spijker)broek
 • 7 onderbroeken
 • 7 paar sokken
 • 2 bh’s
 • 1 pyjama
 • 1 paar Havaianas
 • 2 paar sneakers
 • 1 paar sandalen
 • 2 bikini’s
 • 1 petje of hoed

In Australië heb ik m’n bikini’s zoveel gedragen dat ik alvast aan het kijken ben naar iets nieuws voor deze zomer. Gelukkig staat de zomercollectie van Protest alweer online en zit daar super veel leuks tussen.

Het valt me op dat de push-up bikini’s en triangelbikini’s dit jaar lekker kleurrijk zijn vol vrolijke designs. Ook voor de heren zwembroeken is er genoeg te kiezen en heb je instant zin om naar een tropisch oord af te reizen.

Roadtrip inpaklijst; wat neem je mee op reis? Roadtrip inpaklijst; een goede rugtas komt altijd van pas

Daarnaast neem ik ook altijd mee op roadtrip:

In mijn toilettas neem ik mee op zomerse roadtrip:

 • Toilettas met haak
 • Tandenborstel met koker & tandpasta
 • Deodorant
 • Shampoo, douchegel en cremespoeling
 • Mascara & oogpotlood met slijper
 • Lippenbalsem
 • Make-up reinigingsdoekjes
 • Pincet, nagelknipper & vijl
 • Haarborstel & haarelastiekjes
 • Hand- en dagcreme
 • Scheermesje
 • Zonnebrand & aftersun

Roadtrip inpaklijst; wat neem je mee op roadtrip? Roadtrip inpaklijst; wat neem je mee tijdens je roadtrip

Mocht je (op safari in Afrika en) gaan kamperen heb je uiteraard ook nog kampeer- en andere aanvullende spullen nodig. Voor het schrijven van deze post ben ik uitgegaan van een Fly & Drive waarbij je slim moet inpakken en niet teveel kunt meenemen. Mocht jouw roadtrip al in Nederland beginnen kun je natuurlijk meer meenemen.

Fly & Drive’s die ik o.a. maakte zijn:

Door de jaren heen heb ik al heel wat Fly & Drives gemaakt. Een aantal in Europa, maar ook een groot aantal erbuiten. Roadtrips van 8 dagen, maar ook van een maand. Een kleine greep uit de fly & drives die ik maakte heb ik hier voor je opgesomd.

♥ Ben jij al klaar voor je zomerse roadtrip? Je hoeft in ieder geval niet meer in te zitten over het inpakken, want met deze roadtrip paklijst komt dat helemaal goed! 

Zomerse roadtrip wat neem je mee op reis?
Dit artikel bevat gesponsorde producten. Uiteraard lees je in dit artikel alleen mijn persoonlijke ervaring.

Comments 1

 1. Pingback: De mooiste route Sicilië: tips en hoogtepunten - Daphnedevries.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.