Reizen naar Zuid-Amerika

Zuid-Amerika heeft alles in huis voor een geweldige vakantie. Machtig mooie bergmassieven in het zuiden van Chili en Argentinië, de Iguazu Falls op de grens van Argentinië, Paraguay en Brazilië, wereldsteden als Buenos Aires en Rio de Janeiro en de amazone in het binnenland. Of je nou kiest voor je mooie stranden in Brazilië of een rondreis door Patagonië: jouw reis door Zuid-Amerika zal indrukwekkend zijn!

VIND VLIEGTICKETS
REGEL VISUM
KOOP JE GEAR
CHECK VACCINATIES

Argentinië

Zoek je dé vakantiebestemming voor een avontuurlijke reis? Reis af naar Argentinië, waar je niet alleen bergen kunt trotseren in Patagonië maar ook de tango kunt dansen in het bruisende Buenos Aires, de Iguazu Falls vindt en nog veel meer!

Brazilië

Een reis door Brazilië is indrukwekkend om verschillende redenen. Prachtige natuur als de amazone en de Iguazu Falls, wereldsteden als Rio de Janeiro en mooie stranden maken dit Zuid-Amerikaanse land een geweldige reisbestemming.

Chili

Tijdens een reis door Chili zul je genieten van pittige wandelingen door Torres del Paine maar ook beloond worden met de mooiste uitzichten. En zullen slapende vulkanen afgewisseld worden door de droogste woestijn ter wereld. 

Uruguay

Tijdens een reis door Uruguay zul je verrast worden door hoe indrukwekkend dit kleine land werkelijk is. Ga terug in de tijd en ontdek Colonia del Sacramento, ervaar het hippe Montevideo en de prachtige natuur in het binnenland.