Waarom duurt wachten altijd zo lang?

daphne Geen categorie 2 Comments

Wachten op de trein die weer eens vertraging heeft, wachten op een afspraak die te laat is, wachten op een heerlijk weekend vol gezelligheid met familie en vrienden en wachten op de vakantie waar je zo naar toe leeft..

Als ik ergens een hekel aan heb is het wachten! Als echt stukje Hollands ongeduld duurt het wachten tot wij op reis gaan natuurlijk oneindig lang. Nog 4 lange maanden wachten en dan mogen we eindelijk samen de wereld verkennen! Iets waar ik al mijn hele leven van droom, iets wat me werkelijk waar fantastisch lijkt en wat het wachten om het te realiseren natuurlijk ook niet minder maakt.

Ze zullen wel niet voor niets zeggen:

“The longer you wait for something, the more you appreciate it when you get it, because anything worth having is definitely worth waiting for.”

Nog 4 maanden geduldig wachten en dan is het zover vanuit Bangkok zuid-oost Azië verkennen, dan door naar Australie om daar 2014 in te luiden vanuit het spectaculaire Sydney. Na een maandje touren met de camper in Australie zullen we de reis per mobilhome voortzetten in Nieuw Zeeland. Na een paar dagen relaxen op het Frans Polynesische eiland Tahiti zullen we doorvliegen naar bijzondere bij Chili horende Paaseiland en kennis maken met de de honderden Moai. Na deze onvergetelijke ervaring zullen we het vaste land van Zuid Amerika bezoeken en Chili, Bolivia en Peru aandoen. De Machu Picchu en het Titicacameer staan hoog op het verlanglijstje dus zullen zeker bezocht worden. Na al dit moois zullen we alle ervaringen op een rijtje zetten en onze mooie reis afsluiten met een heerlijk bezoek aan het relaxte Curaçao.

Comments 2

 1. Poeh… wat dacht je van wachten op een baby? 🙂
  Maar leuke site! Ik kijk er echt naar uit om jullie te gaan volgen.
  Ik zal absoluut nooit enige jaloezie voelen of naar adem happen bij het zien van mooie foto’s… (*kucht*)

  Heel veel plezier! Enne… dat wachten noemen sommige mensen ‘voorpret’ dus geniet ook daar van!

  1. Post
   Author

   Ja wachten op een baby duurt vast ook heel lang! Zondag ben je uitgerekend toch? Ziet het er al naar uit dat hij er op korte termijn aan komt? We moeten nog wel even op babybezoek hoor voor die tijd 😉

   We zullen proberen je niet te jaloers te maken met onze foto’s en verhalen 😉 En we houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen! Leuk dat jullie ons gaan volgen en succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.