Video: lovely Ljubljana in beeld

Daphne Europa, Slovenië 38 Comments

Al tijden roep ik dat ik iets moet met video, maar tot op heden heb ik het steeds uitgesteld. Teveel werk vind ik, vooral het bewerken is iets waar ik tegenop zie. Toch maak ik telkens braaf filmpjes wanneer ik op reis ben, alleen belanden ze thuis in de dropbox en doe ik er nooit meer iets mee. Zonde natuurlijk om deze beelden niet met jullie te delen! Beeld zegt namelijk zoveel meer dan duizend woorden.

Afgelopen donderdag heb ik een inspirerende workshop bij de VakantieBoulevard bijgewoond en besloot ik dat ik het niet langer uit wilde stellen. Ik ga ook video’s maken en jullie hierdoor meenemen naar de mooiste plekjes op aarde. Tijdens de workshop nog heb ik de app Cameo gedownload en ben dit weekend direct aan de slag gegaan! Met onderstaande video van het prachtige Ljubljana als resultaat!

♥ Benieuwd wat jullie ervan vinden! Jeej voor ‘meer filmpjes’ en neeh voor ‘houd het hier maar bij’ 😉 

 

Meer lezen over lovely Ljubljana? Check dan deze posts! ♥
– Plog van de citytrip naar Ljubljana
– Ljubljana vanaf het Ljubljanski Grad
– Trek erop uit tijdens je citytrip

Comments 38

 1. heel leuk gedaan!! en ik begrip je helemaal, ik maak ook videos maar ik doe zelden iets ermee (misschien moet ik iets over videobewerking leren)

  1. Post
   Author

   Thanks Shere! Zonde hè! Dat we zoveel filmpjes maken maar er zo weinig mee doen! Jij hebt er ook vast ontzettend veel van de kids, of niet? Haha

   1. ja, ha,ha,ha. Ik zelf sta heel weinig in het bild. Ik bedacht om (video)reviews vanaf de perspective van een kind te maken. Erg grappig te zien, wat ze als eerste leuk vinden.

    1. Post
     Author
 2. Jaa, heel leuk gedaan! Ik heb hetzelfde. Maak echt ontelbaar veel filmpjes op reis. Maak voor onszelf ook wel een film en heb al een tijdje in m’n hoofd om ook filmpjes voor m’n blog te maken, maar ja, blijf het maar uitstellen…

  1. Post
   Author

   Thanks Linda! Leuk om te horen! Jij maakt in ieder geval voor jullie zelf nog een film, dat deed ik ook niet 😉 Vriendlief maakte bij ons eerst nog wel eens filmpjes, maar sinds hij er geen tijd meer voor heeft (lees maakt haha) liggen de video’s alleen maar op de plank. Zonde! Ben benieuwd wanneer jij het voor je blog weer op gaat pakken hihi 😉

    1. Post
     Author
  1. Post
   Author

   Thanks Kirsten! Ja ik snap wat je bedoelt! Zelf houd ik ook niet zo van dat soort filmpjes, vooral niet van mezelf haha. Fijn dat je m’n filmpje geslaagd vindt! Vond m zelf ook best goed gelukt voor een eerste keer hihi

 3. Erg leuk! Heb ook gelijk de app maar gedownload. Wie weet… 🙂 Grappig dat iedereen ze dus braaf maakt, maar er nooit iets mee doet. Actie!

  1. Post
   Author

   Thanks Nynke! Cool dat jij ook gelijkt de app gedownload hebt 🙂 Nu lekker knutselen aan je filmpjes haha

 4. Wat leuk! Ik ben ook zo niet voor de vlogs maar dit filmpje vind ik echt leuk. Heel gezellig en relax sfeertje geef je in je filmpje, echt het gevoel dat ik ook had toen ik in Ljubljana was. Ik ben dus een “jeej”! 🙂

  1. Post
   Author

   Super leuk Lotte! Fijn om te horen dat de sfeer in m’n filmpje overkomt en je weer even terug bent in Ljubjana! Echt zo’n heerlijke stad! Thanks voor je ‘jeej’! 🙂

 5. Leuk filmpje! 😉 Ik ga zelf ook maar dat Cameo uitproberen. Ik heb best veel gefilmd in China, maar nog niets mee gedaan. Zonde eigenlijk, dus binnenkort maar eens mee aan de slag.

  1. Post
   Author

   Thanks Es! Leuk dat jij het ook uit gaat proberen! Die app is echt super gemakkelijk te gebruiken 🙂 Benieuwd naar je eerste China filmpje 😉

  1. Post
   Author
 6. Mooi gedaan joh! Ik ga m bewaren. Zo’n speciale plek. Super om er film van te hebben. Geeft toch weer een heel ander beeld dan alleen foto’s. Ik heb ook korte filmpjes gemaakt, maar ik kom er nooit toe om er echt een filmpje van te maken. Leuk!!

  1. Post
   Author

   Dank je Lizette! Ben erg zelf stiekem ook wel een beetje trots op haha. Leuk dat je hem gaat bewaren! Voor jullie een speciale plek inderdaad! 🙂 Voor ons ook trouwens, Ljubljana steelt gewoon je hart! ❤️

 7. Wat een mooie video. Ljubljana lijkt me een mooie stad. Ik heb sinds vorig jaar het video’s maken ontdekt (ik maak vooral narcistische reisvideo’s met mezelf in de hoofdrol, gewoon voor mezelf/reisgezelschap/vrienden) en ik vind het echt zo’n leuke herinnering om te hebben.

  1. Post
   Author

   Dank je wel Shirley! Ljubljana vond ik echt zo’n enorme verrassing! Had er geen voorstelling van maar het is zo’n fijne stad! Heel relaxed, super mooi en eigenlijk ook heel hip! Haha grappig dat jij zulke filmpjes maakt 🙂 Altijd leuk voor de vrienden haha

  1. Post
   Author

   Thanks Katie! Leuk dat je door mijn filmpje een beetje van de stad hebt gezien en hij nu op je bucket list staat! Jeej! ☺️

  1. Post
   Author

   Kan me voorstellen dat je niet zoveel meer kan herinneren van 20 jaar geleden. Daarnaast denk ik dat er ook veel veranderd is Hahah en ja, ook nog beelden liggen?! Zo herkenbaar hè! Hihi.

 8. Dat is natuurlijk een “jeee”. Leuk gedaan! Ik heb in IJsland ook heel wat gefilmd, maar zie er als een berg tegenop om dit te gaan bewerken. Lijkt me namelijk heel lastig!

  1. Post
   Author

   Neeeee met deze app is het echt heel goed te doen 🙂 Moet alles wel op je telefoon komen, maar dan kun je het heel gemaakt doen! En thanks voor de jeej Sanne!

  1. Post
   Author

   Dank je wel Kelly! Wat leuk dat je van plan bent in Thailand te gaan filmen! Dat zou echt gaaf zijn. Thailand is een prachtig land, ben nu al benieuwd naar het resultaat!

  1. Post
   Author
 9. Wat leuk dat je nu eindelijk wat met je filmmateriaal bent gaan doen, mooi filmpje geworden. Heb ik eindelijk een beeld bij de hoofdstad van Slovenië. Ziet er erg relaxt uit daar! De rest van het land lijkt me ook echt de moeite. Door je filmpje herinner ik me trouwens ineens dat ik nog filmmateriaal van Portugal heb staan om wat mee te doen… oehh en het werd zo al een druk weekend. 😉

  1. Post
   Author

   Dank je wel Yvonne! Ik heb ook nog ontzettend veel filmpjes van activiteiten in Costa Rica & Nicaragua en van onze kampeerreis door Namibië & Botswana. Duikfilmpjes ook. Teveel! Ljubljana is ook echt relaxed, fijn dat het overkomt in m’n filmpje 🙂 En succes met het knutselen aan je Portugal film 😉

  1. Post
   Author

   Thanks lady! Een filmpje geeft inderdaad wel een goede indruk weer van een stad, toch heel anders dan foto’s. Zeker een aanrader Ljubljana!

  1. Post
   Author

   Dank je Leoni! Ik vind het stiekem ook een erg leuk filmpje geworden hahahaha. Ben al weer bezig voor eentje van Liverpool ☺️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.