Citytrip Liverpool: levendig Liverpool in beeld

Daphne Engeland, Europa 18 Comments

Een beetje gespannen loop ik op Schiphol rond, ik kijk op mijn horloge en zie dat ik mooi op tijd ben. Om me heen zie ik allemaal mensen richting de vertrekhal lopen. Allemaal weten ze waar ze naartoe gaan. Ik heb, zo’n 2 uur voor vertrek, nog steeds geen idee waar ik naartoe zal vliegen. Ik heb een citytrip bij srprs.me geboekt en nog geen flauw idee waar ik de komende dagen mijn mini vakantie zal doorbrengen. Alleen wat voor weer het de komende dagen gaat worden. Zo’n 19 graden, bewolkt, met af en toe een zonnetje en een spat regen. Dat kan nog van alles zijn! Ben jij ook zo benieuwd waar mijn stedentrip naartoe gaat?

Daar sta ik dan. Mijn trolley is gepakt met spullen die afgestemd zijn op dit weerbericht. Laagjes kleding, een zonnebril, zonnebrandcreme, maar ook een paraplu die ik stiekem niet hoop nodig te hebben. Met de srprs.me kraskaart in mijn hand besluit ik een plekje te zoeken. Ik neem plaats en voel de spanning toenemen. Nog een paar minuten en ik weet ein-de-lijk waar ik het komende weekend door ga brengen. Ik pak de mooie oranje kaart, een muntje en mijn telefoon. Ik begin met krassen. Nul. Negen. Zeven. Zes. Met ietwat trillende vingers typ ik de code in, nul, negen, zeven, zes. Wacht een paar tellen.. En dan, verschijnt er Liverpool op mijn scherm!

Op citytrip naar Liverpool?! Wat is er nou te doen in Liverpool? Ik kan me voorstellen dat jij hier ook benieuwd naar bent. Nou kijk maar, ik maakte tijdens mijn reis naar Liverpool een video en deel hierin de highlights van Liverpool!

Zo mooi is een citytrip Liverpool!

♥ Wat is jouw idee bij een weekendje Liverpool? Had jij dit verwacht als je denk aan een citytrip Liverpool? 

Comments 18

 1. Nee, wat een leuke verassing 🙂 Liverpool zou niet gelijk bovenaan mijn citytrip lijstje staan, toch leuk dat je op deze manier de stad ontdekt. Ook apart via srprs.me. Misschien is Liverpool een beetje ondergewaardeerd. Aan de hand van de video kan ik de stad wel waarderen.

  1. Post
   Author

   Kan me voorstellen dat Liverpool niet gelijk boven aan je lijstje staat, stond het bij mij ook niet haha. Daarom was het ook zo verrassend! Leuk om te horen dat je m’n filmpje van Liverpool kan waarderen en daarmee ook de stad! ☺️

 2. Wat een leuk filmpje Daphne! Leuk hotel zo te zien en mooie beelden van Liverpool. Ik wist er eigenlijk niet veel van, maar heb er nu een beeld bij en ik zeg: gaan we zeker een keertje zien!! Wat hebben jullie veel gedaan trouwens in een weekend!

  1. Post
   Author

   Dank je wel Yvonne! Absoluut een fijn hotel. Lekker bed, fleurige kamer, super leuk personeel en een goed ontbijtbuffet 🙂 Ik had vooraf ook echt geen beeld bij Liverpool, maar vond het echt verrassend leuk! Tof dat jij ook eens die kant op gaat! 🙂

 3. Ha! Wat leuk! Een tripje met sprs.me lijkt me sowieso tof.. Dat je dan uitkomt in ‘zo’n stad als Liverpool’, maakt het alleen nog maar leuker! Altijd leuk om een stad te ontdekken waar je normaal gesproken niet zo snel aan denkt.. Zo te zien hebben jullie een heel leuk weekend gehad!

  1. Post
   Author

   Vind ik ook Maud! Had zelf nooit voor Liverpool gekozen, puur omdat ik er niets van wist en het niet zo’n voor de hand liggende bestemming is, maar echt heel leuk! Ik heb nu al weer zin in een volgend tripje met srprs.me. Vriendlief en ik willen dan een multi city doen. Ga je tijdens 1 trip naar 2 of 3 steden! Echt tof!

 4. Leuk filmpje en het muziekje past er ook goed bij. Geen idee wat ik me bij Liverpool moest voorstellen maar het ziet er leuk uit! Mooi hotel ook.

  1. Post
   Author

   Dank je Malou! Toen ik het muziekje hoorde was ik ook direct fan, vond het echt passen bij Engeland haha. Hotel was ook zeker een fijne plek! Heel goed vertoeven daar 😉

  1. Post
   Author

   Ja echt doen hoor Stéph! Het is zo leuk. Gewoon boeken en gaan. Je hoeft nergens over na te denken (alleen een wereldstekker haha, die was ik vergeten). Liverpool is inderdaad zo’n stad waar veel mensen geen beeld bij hebben. Ik zelf dus ook niet 😉 Benieuwd wanneer je jouw eerste srprs.me reisje gaat maken 😉

  1. Post
   Author

   Helemaal mee eens! Je denkt niet zo snel aan Liverpool, toch is er genoeg te doen en is het erg leuk! Jammer dat je Liverpool niet bezocht hebt toen je in Leeds woonde, maar kan nog steeds een keertje he 😉 haha

  1. Post
   Author

   Fijn dat ik een beetje een beeld heb kunnen schappen van Liverpool Carolien 😉 Wellicht breng je er nu ook eens een bezoekje aan. Zeker de moeite waard! 🙂

  1. Post
   Author

   Ik weet direct welk stukje je bedoelt Denise: ALbert Dock! Dat is ook zeker één van mijn favoriete plekjes in Liverpool! Leuk dat je door mijn filmpje nu een (beter) beeld bij Liverpool hebt gekregen!

  1. Post
   Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.