Overal ter wereld werken voor vertaalbureau Fairlingo

Verdien geld op reis: word vertaler bij Fairlingo

Daphne Persoonlijk 2 Comments

Heb je een heuse talenknobbel en ben je meertalig? Maar reis je het liefst de hele wereld over, dus is werken op een vaste plek niet handig voor jou? Ga aan de slag voor een online vertaalbureau! Zo vertaal je overal, wanneer je wilt en verdien je er een mooi zakcentje mee terwijl jij lekker geniet op een tropisch eiland!

Foto credits: Facebook Fairlingo

Het verhaal van Fairlingo

Voordat ik vertel wat jij kan gaan doen om geld te verdienen wil ik je eerst wat meer vertellen over het concept. Fairlingo is opgericht door online Vertaalbureau Perfect en heeft als doel diverse ontwikkelingen in de vertaalmarkt positief te veranderen. Zij merkten op dat een vertaalbureau regelmatig als overbodige schakel wordt gezien die extra geld kost. Daarnaast zijn vertaalbureaus vaak niet transparant en eerlijk over de totstandkoming van hun tarieven. Fairlingo vindt dit niet fair naar hun klanten en vertalers toe en pakt het daarom anders aan. Zij hebben transparante tarieven en bieden klanten de mogelijkheid om het vertaalproces te volgen en tijdens het proces te communiceren met de vertaler. Zo zijn klanten meer betrokken bij de vertaling en krijgen ze een uitstekende vertaling voor een scherpe prijs!

“Door vertalingen elkaar wereldwijd begrijpen en verbinden.” Fairlingo

Foto credits: Steven Zwerink

Makkelijk geld bijverdienen met je liefde voor taal

Dat klinkt natuurlijk erg leuk, maar hoe gaat het in zijn werk voor jou, de vertaler? Fairlingo heeft zich volledig ontwikkeld en is het enige vertaalplatform in de cloud ter wereld dat ook ISO gecertificeerd is. Met dit platform kunnen gebruikers overal ter wereld samen aan een vertaling werken. Wat taalliefhebbers de mogelijkheid biedt om waar dan ook ter wereld geld te verdienen door teksten te vertalen. Bijvoorbeeld op reis vanaf een tropisch strand of gewoon vanuit huis. Ideaal toch? Heb je nog niet zoveel ervaring met vertaalwerk? Geen probleem! Fairlingo is er voor ervaren, maar ook beginnende vertalers.

Foto credits: Facebook Fairlingo

Werkwijze voor vertalers

Je vraagt je nu vast af hoe je aan vertaalopdrachten komt. Deze ontvang je per e-mail en kan je accepteren om te vertalen of reviseren. Je kan daarna direct aan de slag in de speciaal ontwikkelde applicatie. Mocht je aanvullende informatie nodig hebben kun je dit opvragen bij de klant. Nadat je de tekst hebt vertaald reviseert een andere vertaler jouw tekst alvorens deze aan de klant wordt gestuurd. Nadien krijg je feedback van de revisor en eventueel van de klant waardoor je groeit in je werk. Niet alleen word je hierdoor een betere vertaler, ook verdien je meer per juist vertaalde tekst. Per gevonden foutje wordt er namelijk een klein bedrag in mindering gebracht en per goede vertaling krijg je punten. Bij een stijgend aantal punten en goede reviews stijg je een level. Waardoor je meer per woord verdient en meer vertalingen ontvangt. Nauwkeurig werken wordt dus beloond. Na het afronden van een vertaalopdracht verloopt de betaling via PayPal. Slim geregeld!

Foto credits: Facebook Fairlingo

♥ Waar jij in een andere cultuur heerlijk geniet en nog gemakkelijk geld kunt bijverdienen met je liefde voor taal. Help jij, door jouw vertaling, je klanten te verbinden met andere culturen! Zou jij als online vertaler aan de slag willen?

Comments 2

  1. Ik heb altijd, en zeker sinds ik kinderen heb vanuit huis willen werken zodat ik er voor mijn kinderen kan zijn als ze uit school komen. Ik heb wel geen vertaalopleiding gevolgd, maar ik had op school altijd hoge cijfers voor Engels, gemiddeld een 9. Ik ben op zoek naar een manier om meer geld te verdienen, want de post verdient ook het zout in de pap niet. Dus ik hoop dat dit iets wordt.

    1. Post
      Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.