Van colbertje naar afritsbroek

daphne op wereldreis 8 Comments

Nog een kleine maand en dan is het zover, mijn colbertje, nette broek en pumps worden ingeruild voor een afritsbroek, een functioneel topje en een paar teva’s. Zie je het al voor je?!

Wat zal ik het meeste missen als ik ergens ver weg ben zullen ongetwijfeld niet mijn pumps zijn. Hoewel ik vast wel eens aan hun en mijn leventje in Nederland zal denken. Vooral mijn broodje Hollandse kaas, mijn eigen plekje met heerlijke bank, mijn katten, mijn eigen bedje en waarschijnlijk ook het gemak waarmee alles in Nederland geregeld is, zal ik missen. Uiteraard ook mijn familie en lieve vrienden, maar daarmee kan ik nog (online) contacten, zodat ik toch nog een beetje op de hoogte blijf.

Jaha, je moet er wat voor over hebben om op wereldreis te gaan! Maar ik ga zeker niet klagen hoor! Naja, misschien heel af en toe; als ik ziek ben, ik weer moet zeulen met m’n backpack, een moesson zich onverwacht over ons uitstort of wanneer het idyllische plekje toch niet zo idyllisch blijkt te zijn als de Loney Planet voorspeld had.

Ondanks bovenstaande dingen, die ik uiteraard ontzettend zal missen, heb ik voornamelijk onwijs veel zin om over een kleine maand met mijn Marcel de wijde wereld in te trekken en de reis van onze dromen te maken! We zullen rijker terug komen, vol mooie verhalen en indrukken en bijzondere kennismakingen met mooie mensen. Daarom stop ik met alle liefde mijn pumps en colbertjes in een doos en hijs ik mij in een (niet eens zo lelijke) afritsbroek..

Comments 8

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Jullie kunnen op de site! Jeej!! Wij zullen ons best doen jullie op de hoogte te houden middels mooie verhaaltjes en foto’s 🙂 xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.