Mijn wereldreis in cijfers

Daphne op wereldreis Leave a Comment

Gisteren, precies een jaar geleden, was het zo ver. Het moment waarop ik mijn droom ging verwezenlijken was aangebroken. Ik ging op wereldreis!

De droom wordt werkelijkheid

Weken, maanden, jaren had ik er naar uitgekeken en het moment was ein-de-lijk daar. Mijn colbertje en pumps werden ingeruild voor teva’s en een afritsbroek. Het was zover. Het huis verhuurd. Mijn baan opgezegd. De backpack gepakt. De katjes geknuffeld. De vrienden gedag gezegd en de familie bracht ons naar Schiphol. Daar gingen we. De wereld aan onze voeten. Een magisch gevoel. Onbeschrijflijk!

Meer lezen over wereldreizen? Dit zijn 4 redenen waarom je een wereldreis niet uit moet stellen!

Prachtig Kantiang Beach op Koh Lanta eiland in Thailand

Nu, een jaar later, kan ik alleen maar terug kijken op een fantastische tijd. Een tijd waarin we onwijs veel lieve mensen heb ontmoet. Op de mooiste plekken zijn geweest en duizenden kilometers de wereld over hebben gereisd. I loved every minute!

Meer lezen: Zo bepaal je de route van jouw wereldreis!

De wereldreis in cijfers

– We waren 196 dagen van huis
– Hebben 16 landen aangedaan
– Hebben 100-den mensen ontmoet
– Hebben in 27 vluchten de wereld rond gevlogen
– Zaten 84,5 uur in het vliegtuig
– Dobberden 90,5 uur op een boot
– Lagen 152,5 uur in een bus
– Zaten 31 uur in de trein
– En reisden 8.800 km’s met een huurauto/camper

♥ Zou ik het nog een keertje over willen doen? Absoluut! Wat jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.