Throwback Thursday – New York

daphne Noord Amerika, Verenigde Staten Leave a Comment

“I look out the window and I see the lights and the skyline and the people on the street rushing around looking for action, love, and the world’s greatest chocolate chip cookie, and my heart does a little dance”. – Nora Ephron

The city that never sleeps

In deze Throwback Thursday denk ik terug aan New York. In 2013 schreef ik er al eens over. Over de stad die mijn hart sneller laat kloppen. Waar elke minuut van de dag wat gebeurd. Twee keer was ik er gelukkig. Twee keer genoot ik in totale stilte – voor zover mogelijk – van de drukte rond Times Square. Dwaalde ik door de straten. Dronk ik Starbucks koffie. Zag ik het Vrijheidsbeeld. At ik pretzels en hotdogs. Struinde ik door Central Park. Zag ik de stad van boven. Vanaf The Top of the Rock en van The Empire State Building. Genoot ik van de zonsondergang vanuit Brooklyn Bridge Park. Wat een energie, wat een stad! I just love NYC!

New York

Op welke stad ben jij verliefd geworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.