Boek via partners van DaphnedeVries.nl en support de site

Lees jij regelmatig mijn blogs op DaphnedeVries.nl en wil jij iets terug doen? Wist je dat jij mijn blog kunt steunen door jouw hotels, vakantie en (reis)artikelen te boeken via mijn partnerlinks! En dat zonder dat het jou iets extra’s kost! Benieuwd hoe dat kan en met welke organisaties ik samenwerk? Ik vertel je hieronder meer!

Cradle Mountain National Park: alles wat je moet weten

Support DaphnedeVries.nl en boek via partnerwebsites

Hoe werkt een aankoop via deze linkjes?

Eigenlijk heel erg simpel. Jij boekt jouw reis of koopt een mooi nieuw product en ik krijg als dank voor mijn aanbeveling een klein percentage commissie. Hoe dat precies in zijn werk gaat zal ik je uitleggen. Je klikt op één van de onderstaande links naar de partnersites en je boekt jouw vakantiehuisje, hotel, activiteit of vlucht. Het maakt niet uit wat je uiteindelijk koopt, zolang je de website maar niet afsluit tijdens jouw zoektocht. Doe je dat wel dat registreert de partnersite niet meer dat de aankoop ‘aanbevolen’ is door DaphnedeVries.nl. Wanneer jij je aankoop op deze manier hebt gedaan registreert de partnersite dat wel en krijg ik als dank hierover een kleine vergoeding. Het kost jou helemaal niets extra’s, want je betaald exact hetzelfde als je had gedaan wanneer je direct naar de partnerwebsite was gegaan! Wat je wel doet is mij heel erg helpen en dat jij dat beetje extra moeite doet vind ik echt geweldig!

Boeken via linkjes in de blogposts

In mijn blogposts staan ook regelmatig linkjes naar de verschillende partnerwebistes. Zoals bijvoorbeeld in deze spelletjes blog of deze Toscane route blog. Deze werken op dezelfde manier. Wil je een van de door mij getipte hotels, activiteiten, reisspelletjes of huurauto’s boeken? Dan kan dat ook via de link in die desbetreffende blogpost. Dat proces verloopt precies hetzelfde als hierboven omschreven. 

Geniet jij ook van alle gratis content die te vinden is op DaphnedeVries.nl en wil je hier iets voor terug doen? Dan is dit de ideale manier om mij te bedanken en jouw steentje bij te dragen. Alvast hulde voor jou! 

Hotels:

Bijzonder overnachten in binnen- en buitenland:

Algemene (reis)producten:

Auto- en camperhuur:

Vliegtickets:

Activiteiten:

Touroperators:

Kleding:

Kortingsites:

Visums:

Bagage:

Dikke toet voor de moeite! Ik ben erg blij met jouw support!