Sneak Peek: Brugge met een verrassend tintje

daphne België, Europa 0 Comments

Brugge! Al jaren staat deze Belgische stad op mijn citytrip lijstje. Maar om verschillende redenen is het er tot op heden nog nooit van gekomen om die kant op te gaan! Maar aankomend weekend wel! Jeej! Als jij dit leest ben ik er waarschijnlijk al 😉 Een heerlijk weekend struinen door de Belgische straten. Chocolade eten, de mooiste foto’s maken en Belgische biertjes drinken. Can’t wait! De weersvoorspelling is meer dan goed, dus dat beloofd een geweldig, herfstachtig weekend in oktober (en een klein beetje november) te worden!
Screen Shot 2015-10-28 at 21

Vriendlief bepaald

Ik heb voor de verandering vriendlief een hotel laten uitzoeken, wat ik normaliter bijna altijd zelf doe, en me eigenlijk nog helemaal niet in de stad verdiept. Ik zie het aanstaand weekend allemaal wel. Ik vond het tijdens mijn srprs.me reis in juli zo leuk om verrast te worden dat ik dat nu wel weer wilde. Ook al weet ik dat we naar Brugge gaan toch voelt het een beetje als een verrassing omdat ik nog zo weinig van de stad weet.
80460_web_prime_REP0148 80460_web_JanDHondt_101_Zicht-op-belfort-vanuit-St_Jacobsstraat
Foto credits bovenstaande foto’s: https://bezoekers.brugge.be

To do’s in Brugge

Inmiddels heb ik op social media al wel om wat tips gevraagd, en gekregen, waardoor ik al een aantal to do’s verzameld heb. Eens kijken of het me lukt ze allemaal af te vinken. En wie weet ontdek ik nog wel weer nieuwe pareltjes die ik na dit weekend met jullie kan delen 😉 Wat kreeg ik van jullie door:

 • Heerlijk slenteren en door de stad fietsen
 • Lekker & goedkoop eten bij ‘t Brugs Pitahuis
 • Een bezoek brengen aan de Onze Lieve Vrouwekerk
 • De 83 meter hoge Belfort spotten en binnenin wereldberoemde grafische werken en beelden van kunstenaar Dalí bewonderen
 • Me misselijk eten in chocolade & wafels met een enorme dot slagroom
 • Een herfstige boottocht op de Brugse reien maken
 • Bierbrouwerij de Halve Maan bezoeken en heerlijke Brugse biertjes drinken
 • Over de Grote Markt struinen
 • De mooiste architectuur fotograferen
 • Het te gekke bruine café ‘t Brugs Beertje bezoeken
 • En een van de vele musea bezoeken

Brussel! 067

♥Ik ben benieuwd wat Brugge zal brengen! Heb jij nog meer tips voor mij voor het mooie Brugge? 

…..Psssst…. Ik zag dat srprs.me nu ook aan road trips doet. Wist jij dat al? Die MOET ik natuurlijk ook uitproberen. En weet je wat; eind november laat ik me weer verrassen en ga ik naar ‘destination unknown’! Dit keer met de auto! I like! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *