Review: Titan Xenon Deluxe Trolley

Daphne Persoonlijk 2 Comments

Voor mijn srprs.me citytrip had ik een nieuwe trolley nodig. Volgens de instructies in de mail mocht ik eentje mee die stukken kleiner is dan mijn huidige. Dus begon mijn zoektocht naar een nieuwe trolley. Ik wilde graag een hard case trolley met 4 wielen en een TSA slot.  Een strak design en een praktische indeling.

IMG_9560

Hoe mijn zoektocht begon

Op de homepage van Bagageonline zie ik een handige tool; de kofferkiezer. Hiermee vind je in 4 stappen je ideale koffer. Dat lijkt me wel wat! Ik geef aan welk formaat (klein), welk materiaal (hard), dat ik 4 wielen wil en wel een TSA slot. Nadat ik uitkom op de detailpagina zoek ik een trolley die er tof uit ziet en een handige indeling heeft. Mijn oog valt al vrij snel op de Titan Xenon Deluxe Trolley. Hij voldoet aan mijn eisen, is 55x38x20 cm, is licht en soepel om mee te nemen door de 4 spinning wheels en een verstelbare trekstang. Dit is ‘m!
IMG_9150 IMG_9152

De trolley wordt supersnel bij mij thuisbezorgd. Ik krijg er zelfs een gratis bagageband bij. Altijd handig! Je wil natuurlijk niet dat de inhoud van je bagage op het vliegveld ligt! Het begin is dus goed, nu de citytrip zelf nog 😉

Mijn ervaringen met de Titan Xenon Deluxe Trolley

Vriendlief en ik reizen met één trolley en één rugzak. We hebben qua spullen geen 2 trolleys nodig en een rugzak tijdens een citytrip vinden we altijd wel fijn om bij ons te hebben. Wel zo handig met al onze fotoapparatuur. Het inpakken van deze trolley is echt een feestje. Er is echt over de indeling nagedacht en er is veel rekening gehouden met extra vakjes. Er is zelfs ruimte voor je laptop, mocht je die mee willen. Wij hebben dan ook ruimte genoeg voor onze spulletjes en zijn klaar voor onze citytrip. Waar zouden we toch naartoe gaan?!

IMG_9561

Op naar Schiphol met mijn volgepakte Titan. Hij ligt erg fijn in de hand, is super licht en door de 4 soepele wielen kun je er erg makkelijk mee reizen. Super snel sjezen we over Schiphol en de trolley sjeest fijn met mij mee. Zonder problemen. Ik ben erg blij met mijn trolley en zou hem dan ook aan iedereen aanraden! Op naar Ljubljana!

♥ Wil jij ook deze te gekke trolley? Je vind hem bij Bagageonline!


Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Er zullen alleen artikelen verschijnen en samenwerkingen aangegaan worden waar ik zelf achter sta en mijn eigen mening mag geven. In dit artikel vind je dan ook mijn ongedwongen mening.

Comments 2

    1. Post
      Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.