Postcard Picture – The Mesa Arch in Canyonlands

daphne Noord Amerika, Verenigde Staten Leave a Comment

In het zuidoosten van de staat Utah, nabij het leuke stadje Moab, vind je het Canyonlands National Park. Gedurende miljoenen jaren hebben rivieren zich een weg gebaand door het rotslandschap in Utah. Hierdoor is het ruige landschap van Canyonlands ontstaan. Een ruig labyrinth van grillige kloven en bogen. De meest spectaculaire rotsformaties. De rivieren verdelen het park in drie districten. The Needles District, Island in the Sky District en The Maze District. Elk met een eigen karakter.

The Mesa Arch

Island in the Sky is het hoogte gelegen gedeelte van het park. Hierdoor heb je op meerdere plekken een adembenemend uitzicht over het park en de omgeving. Dit district is het meest ontdekt door toeristen en dit is ook waar ik mijn ‘Postcard Picture’ maakte.

Na een korte wandeling middenin het park duikt deze fotogenieke, natuurlijke Mesa Arch op. De boogbrug alleen is al prachtig. Maar kom je nog wat dichter bij dan zie je achter de boogbrug het magische landschap van Canyonlands verschijnen. Kippenvel!

Mesa Arch @ Canyonlands

The Mesa Arch @ Canyonlands

Welke foto heb jij gemaakt of gezien die niet zouden misstaan op een ansichtkaart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.