Populairste artikelen op LiveTheLifeYouLove.nl #2

daphne Persoonlijk 4 Comments

Het tweede half jaar van 2015 zit er al weer bijna op! Wat is dat snel gegaan. Het lijkt nog niet zolang geleden dat ik het zomer was en ik nog in Groningen woonde. Echter zijn we alweer een half jaar verder sinds ik de populairste artikelen op mijn blog #1 postte. Wat is ook weer veel gebeurd. Zo ging ik in juli naar Ljubljana met srprs.me, in augustus naar Vlieland en verhuisde ik naar Amsterdam. Maakte ik in oktober een roadtrip naar herfstachtig Brugge, werd ik in november uitgenodigd voor deel II van een bloggersevent ter promotie van het Lauwersmeergebied en stond zelfs de tweede srprs.me trip alweer voor de deur. Om het jaar goed af te sluiten gaan we nog één keer op reis. Naar Midden Amerika. Op naar Costa Rica en Nicaragua!

Uiteraard schreef ik veel over mijn reizen en ben ik wel erg benieuwd naar wat nou de best gelezen artikelen van het tweede deel van 2015 zijn. Aangezien het tweede deel van het jaar alweer bijna om is, leek mij dit een goed moment om terug te blikken. Ben jij ook zo nieuwsgierig?

IMG_9584

#1 – Waarom ik kies voor een verhuizing naar Amsterdam

Deze post is verreweg het meest gelezen het afgelopen half jaar. In deze post schrijf ik dat ik met pijn in mijn hart het mooie Groningen achter me ga laten. Een stad waar ik 8 jaar lang met veel plezier gewoond heb. Maar voor een goed doel. En puur en alleen omdat ik daar zelf voor gekozen heb. Benieuwd waarom? Lees dan mijn post!

Een leuk weetje is dat dit niet alleen de best gelezen blogpost van het tweede deel van 2015 is, maar de aller-aller-allerpopulairste post OOIT! 🙂

IMG_3021
#2 – Op citytrip met srprs.me

Men was ook erg benieuwd naar hoe onze srprs.me citytrip naar Ljubljana begon. Het eerste begin, ’s ochtends vroeg om 05:00 uur, verliep niet allemaal even soepel. Echter was ik dat, eenmaal in het fantastisch Ljubljana, direct vergeten. Want god wat is het daar fijn! De stad kun je vooral goed ervaren vanaf het Ljubljanski Grad. Ga boven in de toren staan en all you need to do is stare en enjoy!

kaart2
#3 – Hoe bepaal je de route van je wereldreis?

Op drie staat de post over het bepalen van je route van je wereldreis. Een lastige keuze. Absoluut. Daarom geef ik je in deze post wat handvaten om de keuze iets gemakkelijker te maken. Maak bijvoorbeeld een lijstje van landen waar je sowieso naartoe wilt gaan en kleur zo de rest van de wereldreis in om deze landen heen. Voor meer tips lees dan de volledige post! Grappig om te zijn dat deze post populair blijft. In het vorige overzicht stond deze post op nummer 9!

duffel
#4 – Inpaklijst voor 3,5 weken Namibië & Botswana

Mijn inpaklijst voor één van mijn gaafste reizen ooit staat op nummer 4! Super leuk om te zien dat deze post aanspreekt. Voor 3,5 weken safari in Zuiderlijk Afrika heb je natuurlijk hele andere spullen nodig dan een relaxvakantie op Curacao. Om je een idee te geven van wat ik allemaal mee had en handig vind voor zo’n reis schreef ik mijn paklijst uit. Wat vind je van mijn paklijst? En wat neem jij allemaal mee op reis?

Moeder en dochter olifant
#5 – Mijn top 5 hostels in Thailand

Op plek 5 staat mijn post over mijn top 5 hostels in het fijne Thailand. Tijdens onze wereldreis deden we Thailand aan en bezochten we Bangkok, Ayutthaya, Chiang Mai, Pai, Chiang Khong, Krabi, Koh Lanta, Koh Phi Phi en Phuket. Verschillende Thaise hostels werden dus aangedaan. De één een stuk beter, schoner en mooier dan de ander. Benieuwd naar mijn top 5?

Lake Wakatipu @ Queenstown
#6 – 4 redenen waarom je een wereldreis niet moet uitstellen

Tijdens het vorige overzicht was deze post al populair, hij stond toen op plek 7, en ook deze keer staat hij weer in de top 10. Hij is zelfs een plekje gestegen. In deze post geef ik je 4 redenen om te stoppen met twijfelen. Heb je plannen om op wereldreis te gaan? Hak die knoop door en ga! Want als ik ergens geen spijt van heb is het wel het feit dat ik mijn baan op zei, mijn huis onderverhuurde (inclusief katten) en de weide wereld in trok. In deze post probeer ik jou te overtuigen om hetzelfde te doen. Dus heb jij je ticket al geboekt? 😉


#7 – Een weekend Brugge: Hotspots & to do’s

Grappig om te zien dat een post die ik nog maar kort geleden schrijf ook al in de top 10 staat. Het was me al opgevallen dat deze post goed gelezen was, maar zo goed dat ie nu al in de top 10 zou staan had ik niet gedacht. In deze post neem ik je mee naar het klassieke Brugge dat de sfeer van historie ademt en je doet wanen in een Middeleeuws sprookje. Benieuwd welke hotspots en to do’s ik voor je op een rijtje heb gezet?

Visum Jordanie
#8 – Mijn mooiste reisjaar tag

Super leuk om te zien dat mijn eigen bedachte reistag het goed doet! In deze post omschrijf ik mijn mooiste reisjaar ooit! Tijdens een Twitter gesprek kreeg ik ineens het idee voor deze blogpost. In een gesprek over nieuwe reisplannen kwamen we op hoe het allemaal begon. Welke bestemming deden we als eerste buiten Europa aan? Waar vlogen we naartoe en welk jaar was dat? Inspirerende reizen, te gekke bestemmingen kwamen voorbij. Niet lang daarna kwamen we op het jaar dat we bestempelden als ‘mooiste reisjaar’. Ik hoefde niet lang na te denken over mijn mooiste reisjaar. Benieuwd welk jaar dit geworden is?

olifant
#9 – Roadtrip Zuid Afrika

Ook leuk om te zien dat mijn roadtrip door Zuid Afrika ook in de 2de editie populair is. De vorige keer was deze post te vinden op plek nummer 5! In deze blogpost vertel ik meer over de verschillende trips die ik maakte en de route die ik bereisde. Ook vind je er tips voor een geslaagde roadtrip! Heb jij Zuid Afrika al op de planning staan?

Happy onze camper @ Lake Tekapo
#10 – Ik kies een niche!

 

And last but not least staat mijn post over mijn niche keuze in de top 10. Ik wil meer focus aan brengen op mijn blog, een verdiepingsslag slaan en na een jaar ‘aangerommeld’ te hebben vind ik dat het allemaal nog beter kan. Me meer verdiepen in de technische kant en meer focussen op contacten. Ook wil ik focus aanbrengen door een specifieke richting, een niche, te kiezen. Benieuwd welke het geworden is?

♥ Welke blogpost vond jij het leukst om te lezen? 

Comments 4

 1. Leuk! Veel persoonlijke blogs. Ik was zelf ook heel benieuwd naar je verhuizing, naar je sprme trip en Ljubljana omdat ik dat beide ook gedaan heb dit jaar! En ik was natuurlijk benieuwd welke niche je had gekozen =D

  1. Post
   Author

   Super leuk om te lezen Bianca! Ja wilde wat persoonlijker gaan schrijven, dus fijn om te horen dat ze aan slaan 🙂

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.