Uniek overnachten in Mosselbay: In een trein op het strand

Daphne Afrika, Zuid Afrika Leave a Comment

Sommige plekken waar je overnacht hebt blijven je blij. Meestal hebben deze plekken indruk op je gemaakt. Dan wel in positieve als negatieve zin. Dat ene hostel is je bijgebleven wat het was de smerigste ooit. Dat prachtige hotel had zulke schone kamers en zo lief personeel. Of die ene infinity pool gaf je het gevoel alsof je over de hele wereld kon kijken. Allemaal redenen waarom sommige plekken je bij blijven en reden geven om wel (of niet) terug te keren of ze aan te bevelen bij je vrienden!

Het Santos Strand in Mosselbay

Het Santos Strand in Mosselbay

Overnachten in Mosselbay een trein op het strand

Ik heb ook zo’n plekje gevonden in Zuid Afrika. Naja eigenlijk meerdere, maar deze keer deel ik De Santos Express Train Lodge in Mosselbay met jullie!

De Santos Express Train Lodge is een echte trein omgetoverd tot een hotel. Gelegen aan het Santos strand in Mosselbay. SantosExpress Train Lodge biedt simpel ingerichte coupes met zowel een- als tweepersoonsbedden met gedeelde badkamers. Kamers met stapelbedden voor de backpackers onder ons en een aantal luxere kamers, die ze de Honeymoon Caboose en Royal Suites noemen, voor stellen die iets meer ruimte en gemak willen. Wij sliepen één nacht in een normale, tweepersoonscabine en één nacht in een Honeymoon Caboose. Vanuit beide cabines hadden we mooi uitzicht op zee en konden we genieten van prachtige zonsondergangen.

De Honeymoon Caboose

De Honeymoon Caboose

De Standaard Double Room

De Standaard Double Room

Met de oceaan zo dichtbij en de prachtige ligging is dit echt een bijzondere overnachtingsplek in het fijne Mosselbay. Hieronder nog een filmpje met daarin wat sfeerbeelden van de Santos Express Train Lodge en de omgeving van Mosselbay.

Welke overnachting heeft indruk op jou gemaakt en zou zeker niet mogen ontbreken tijdens één van mijn volgende reizen? En zou jij overnachten in Mosselbay in de trein op het strand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.