Over Daphne

Dit is de persoonlijke reisblog van Daphne de Vries (’86). Een adrenaline junkie met een enorme passie voor reizen. Al vrij jong wist ik dat ik de wereld wilde ontdekken en al mijn reisdromen wilde realiseren. Nederland is te klein voor mij en zodra ik de kans had verhuisde ik naar het buitenland. Zuid-Afrika werd mijn tijdelijke thuis tijdens mijn minor en maakte mij pas echt reis-verslaafd. Na vele reisjes door Europa was Zuid-Afrika mijn eerste, zelfstandige buitenland avontuur en deed mij beslissen ooit een nog groter avontuur aan te gaan. Een wereldreis! Na prachtige reizen door Amerika en Canada was het in oktober 2013 zover. Vriendlief en ik reisden zes-en-een-halve maand de wereld rond en hadden de tijd van onze leven. Het waren heerlijke maanden waarin ik kon doen wat ik het liefste doe, de wereld ontdekken!

Naast flashpacker in hard en nieren, hou ik van fotograferen, ben ik voetbal-fan en speel ik badminton. Enthousiasme en nieuwsgierigheid staan mij goed en ik ben dol op humor 😉 Ik hou ervan nieuwe plekjes te ontdekken -overal ter wereld- of dit nu in Nederland is of aan de andere kant van deze prachtige aardbol. Ik sluit makkelijk nieuwe vriendschappen en ben intens nieuwsgierig naar de wereld. Deze liefde wil ik graag met jou en andere (toekomstige) reizigers delen. Ik help het liefst andere reizigers bij het verwezenlijken van hun reisdromen, ik inspireer graag en deel met liefde mijn ervaringen over ’s werelds mooiste plekjes. Zodat elke reiziger, net als ik, van al het moois op deze wereld kan genieten en verslaafd raakt aan deze mooie aarde.

Al geruime tijd heb ik ontzettend veel plezier in het schrijven van blogs, het beantwoorden van e-mails en het lezen van jullie lieve reacties. Daar krijg ik energie van en dat stimuleert mij om door te gaan. Met mijn verhalen hoop ik je mee te nemen naar de andere kant van de wereld en je net dát duwtje in de juiste richting te geven om je te reisdromen te realiseren en de vele gave bestemmingen die de wereld rijk is te ontdekken.

Bezochte bestemmingen:

Argentinië – Australië – BelgiëBotswana – Brazilië – Cambodja – Canada – Chili (incl. Paaseiland) –  Costa Rica – Curacao – Denemarken – Duitsland – Engeland – Frankrijk – Frans Polynesië (Tahiti & Moorea) – Indonesië (Bali) – Italië – Jordanië – Kroatië – Laos – Maleisië (KL) – Marokko (Fès) – NamibiëNicaragua – Nieuw Zeeland – Oostenrijk – Peru – Spanje – Slovenië (Ljubljana) – Tanzania – Thailand – Tsjechië – Turkije – Uruguay (Colonia del Sacremento) – Vietnam – Verenigde Staten (Californië, Utah, Arizona, Nevada, Florida, New York) – Zambia & Zimbabwe (Victoria Falls) – Zuid Afrika – Zweden – Zwitserland

Volg jij mij al?

Naast mijn blog ben ik actief op social media. Volg jij mij al op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest?

Contact

Mail @ Daphne de vries . nl