Over Daphne

Dit is de persoonlijke reisblog van Daphne de Vries (’86). Een adrenaline junkie met een enorme passie voor reizen. Al vrij jong wist ik dat ik de wereld wilde ontdekken en al mijn reisdromen wilde realiseren. Nederland is te klein voor mij en zodra ik de kans had verhuisde ik naar het buitenland. Zuid-Afrika werd mijn tijdelijke thuis tijdens mijn minor en maakte mij pas echt reis-verslaafd. Na vele reisjes door Europa was Zuid-Afrika mijn eerste, zelfstandige buitenland avontuur en deed mij beslissen ooit een nog groter avontuur aan te gaan. Een wereldreis! Na prachtige reizen door Amerika en Canada was het in oktober 2013 zover. Vriendlief en ik reisden zes-en-een-halve maand de wereld rond en hadden de tijd van onze leven. Het waren heerlijke maanden waarin ik kon doen wat ik het liefste doe, de wereld ontdekken!

Eind 2017 pakten we wederom onze duffelbags en vetrokken we richting Australië. Eerst 1,5 maand in Thailand en vervolgens een heel jaar in Australië. Na een half jaar in Sydney reisden we met onze Landcruiser Prado het hele land door. De outback, de westkust en Tasmanië maakten de meeste indruk. 

Naast flashpacker in hart en nieren, hou ik van fotograferen, ben ik voetbalfan en speel ik badminton. Enthousiasme en nieuwsgierigheid staan mij goed en ik ben dol op humor 😉 Ik hou ervan nieuwe plekjes te ontdekken -overal ter wereld- of dit nu in Nederland is of aan de andere kant van deze prachtige aardbol. Ik sluit makkelijk nieuwe vriendschappen en ben intens nieuwsgierig naar de wereld. Deze liefde wil ik graag met jou en andere (toekomstige) reizigers delen. Ik help het liefst andere reizigers bij het verwezenlijken van hun reisdromen, ik inspireer graag en deel met liefde mijn ervaringen over ’s werelds mooiste plekjes. Zodat elke reiziger, net als ik, van al het moois op deze wereld kan genieten en verslaafd raakt aan deze mooie aarde.

Bezochte bestemmingen:

Argentinië – Australië – BelgiëBotswanaBrazilië – Cambodja – Canada – Chili (incl. Paaseiland)Costa Rica – Curacao – Denemarken – Duitsland – Engeland – Frankrijk – Frans Polynesië (Tahiti & Moorea) – Indonesië (Bali) – Italië – Jordanië – Kroatië – Laos – Maleisië (Kuala Lumpur) – Marokko – NamibiëNicaragua – Nieuw Zeeland – Oostenrijk – Peru – SpanjeSlovenië – Tanzania – Thailand – Tsjechië – Turkije – Uruguay – Vietnam – Verenigde Staten (Californië, Utah, Arizona, Nevada, Florida, New York) – Zambia & Zimbabwe (Victoria Falls) – Zuid Afrika – Zweden – Zwitserland

Wil je met mij samenwerken?

Hoe kunnen wij samenwerken? Denk aan reviews van reisgerelateerde producten, uitnodigingen voor travel events en het testen van accommodaties, gesponsorde posts op de blog of sociale media en persreizen naar bestemmingen die bij mij(n doelgroep) passen. 

Of het nou gaat om kamperen in de Afrikaanse bush, de Australische outback of een trekkershut bij het Lauwersmeer ik geniet van alle drie. Het belangrijkste voor mij is de unieke ervaring en dat kan zowel dichtbij huis als aan de andere kant van de wereld zijn.

Geïnteresseerd in een samenwerking of wil je meer weten over mijn bereik, tarieven en doelgroep en ontvang je graag mijn mediakit? Stuur een e-mail naar mail@daphnedevries.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Volg jij mij al?

Naast mijn blog ben ik actief op social media. Volg jij mij al op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest

Wil je jouw steentje bijdragen?

Benieuwd hoe jij als lezer mij kan steunen? In deze blog vertel ik je hoe jij jouw steentje kan bijdragen.