Off to… Namibia & Botswana

daphne Afrika, Botswana, Namibië 12 Comments

Tegen de tijd dat deze blogpost live staat ben ik samen met vriendlief en een ander stel lieverds onderweg naar Schiphol. Op weg naar een nieuw avontuur in mijn geliefde Afrika! In 2009 reisde is al eens af naar dit te gekke continent en ook begin dit jaar ging ik die kant op en maakte ik kennis met het Marokkaanse Fès.

Road tripping met de Toyota Hilux

Deze keer staat er een te gekke road trip door Namibië en Botswana op de planning. We vliegen met KLM & Air Namibia via Frankfurt naar Windhoek. Waar we vroeg in de ochtend aankomen en even kort kennis kunnen maken met de hoofdstad van Namibië. De volgende dag halen we onze Toyota Hilux op en begint de road trip officieel. We beginnen onze reis met de ongerepte natuur van Namibië en zullen later doorreizen naar de avontuurlijke wildparken in Botswana. We zullen middenin de natuur kamperen en overnachten op het dak van onze Hilux.

Lijkt jou dit ook niet te gek? (bron: http://discoveringnamibia.com)

Ongerept Namibië & wildlife paradijs Botswana

Van Windhoek zullen we in de richting van de zandduinen van de Sossusvlei rijden. Daarna gaan we richting Swakopmund en Spitzkoppe. Dan zullen we Etosha National Park, één van de grootste natuurparken van zuidelijk Afrika, bezoeken.

Na al het moois in Namibië bezocht te hebben reizen we af naar Botswana. De moerassige Okavango Delta, Chobe National Park en Moremi Game Reserve staan in dit te gekke land op de planning. Tussendoor worden de Victoria Falls nog aangedaan en na al dit moois zullen we via een stukje van de Kalahari woestijn terugkeren in Windhoek.

De prachtig gekleurde Sossusvlei (bron: www.theguardian.com)

De prachtig gekleurde Sossusvlei (bron: www.theguardian.com)

♥ Een groot avontuur staat ons te wachten! Ik kan in ieder geval niet wachten! Ben jij net als ik erg nieuwsgierig naar beide landen en wil je geen moment van onze reis missen volg mij dan op Instagram of Facebook

Comments 12

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   De tijd is voorbij gevlogen, want ik ben alweer thuis 🙁 Maar het was fantastisch! Echt een reis die ik iedereen aan kan raden. Nu druk aan de slag met alle inspiratie die ik heb opgedaan haha.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.