London baby!

daphne Engeland, Europa Leave a Comment

Na verschillende stopovers op London Heathrow is het nu eindelijk eens tijd dat deze wereldreiziger de stad zelf gaat ontdekken. Londen staat al langere tijd op mijn ‘to-see’ lijstje, alleen telkens kwam er iets tussen. Maar morgen is het zover. Ik ga naar Londen! 4 hele dagen struinen door deze toffe stad.

Normaal gesproken vind ik het super leuk om me te verdiepen in een stad door er van alles over te lezen. Echter heb ik dat deze keer niet gedaan. Natuurlijk heb ik wel een idee bij Londen en wat een beetje de highlights zijn, maar ik wil me deze keer graag laten verrassen. Gewoon meegaan in de Londense flow. Uitstappen waar de metro me brengt. Eten waar de Londenaren eten. Biertjes drinken in de locale pub en bijkletsen met onze Engelse vrienden die we ontmoeten tijdens de wereldreis..

Surprise reis

Nu weet ik natuurlijk dat ik morgen een weekendje naar Londen ga, maar mij lijkt het ook wel eens leuk om een weekend weg te boeken zonder dat ik weet waar ik naartoe zal gaan. Je gaat naar Schiphol met je trolley, toetst een code in en hoort dan pas waar je naartoe gaat. Tegenwoordig kan dit gewoon! Bij srprs.me! Kies een categorie uit, je reisperiode en boeken! Wie wil dat nou niet?! Nieuwsgierig geworden? Neem vast een kijkje op hun site. Binnenkort volgt een blog over srprs.me.

 

srprs.me

Benieuwd naar mijn ervaringen in Londen? Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.