Door deze foto's wil jij nu Sydney bezoeken

Door deze 42 foto’s wil je nú Sydney bezoeken

Daphne Australië, Oceanië 2 Comments

Sydney, wat heb je mijn hart veroverd! Na je 7 maanden mijn thuis genoemd te hebben heb ik je ontzettend goed leren kennen en ben ik stiekem een beetje verliefd op je geworden. Maar waarom is Sydney nou zo gaaf? Dat zal ik je in deze blog laten zien. Door deze 42 foto's wil jij ook nú Sydney bezoeken!

Bronte Beach in Sydney

Sydney bezoeken: door deze 42 foto's wil jij ook nú op ontdekking in deze wereldstad

De ontelbare mooie stranden in Sydney

Het maakt niet uit waar in Sydney je verblijft er is altijd wel een te gek strand in de buurt. Met keuze uit tientallen stranden is er altijd wel eentje die bij je past! Bronte Beach, Camp Cove of Shelly Beach; you can't go wrong!

Tamarama Beach is een van de mooiste stranden in Sydney Het uitzicht op Bondi Beach is geweldig vanaf de Bondi to Coogee walk Shelly Beach is echt een van de mooiste stranden van Sydney Shark Beach is een fijn strand die je zeker moet zien als je Sydney gaat bezoeken Het prachtige strand van Camp Cove in Sydney

Sydney heeft tal van chille parken

Waar kun je de drukte van de stad nou beter ontsnappen dan in een park? In Sydney vind je tal van fijne parken. Hyde Park vind je midden in de CBD. En the Botanical Gardens zijn echt een must als je Sydney bezoekt. Het kleine Cooper Park vlakbij mijn huis is ook zeker leuk. Maar mijn favoriete park: Centennial Park! Super groot, faciliteiten voor jong en oud en leuke restaurantjes. Het deed me zelfs een beetje denken aan Central Park in New York!

Door deze foto's wil jij nu Sydney bezoekenDoor deze foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze foto's wil jij nu Sydney bezoekenDoor deze foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze foto's wil jij nu Sydney bezoeken

Je kunt in Sydney ontzettend veel mooie hikes maken.

Hoewel je bij een stad waarschijnlijk niet direct denkt aan de mooiste wandelingen, is dat in Sydney wel anders. Naast de prachtige parken, kun je geweldige kustwandelingen maken. Wat dacht je van de bekende Bondi to Coogee hike. Of de Spit Bridge to Manly. De Rose Bay to Watson Bay? Of die rondom het South Head. Ook prachtig de hike op North Head en de hikes door The Royal National Park en de Blue Mountains, beiden net buiten Sydney gelegen.

South Head Heritage Trail is erg mooi Australie ontdekken en tegelijkertijd werken regel zeker een working holiday visum Zwaaien naar Manly vanaf South Head Wandelen bij Parsley Bay in Sydney De prachtige lighthouse op South Head in Sydney De kliffen bij de Eastern Suburbs zijn echt prachtig Het uitzicht op Bronte Beach is geweldig vanaf de Bondi to Coogee walk To do in Sydney wandel van Rose Bay naar Watson Bay en kijk goed om je heen onderwegTo do in Sydney wandel van Rose Bay naar Watson Bay en stop bij Parsley Bay To do in Sydney wandel van Rose Bay naar Watson Bay en stop onderweg voor water dragons To do in Sydney wandel van Rose Bay naar Watson Bay en geniet van al het moois om je heen Fijne doorkijkjes tijdens de wandeling vanaf Spit Bridge naar Manly Het uitzicht op Manly tijdens de wandeling vanaf Spit Bridge

Je rondom Sydney ook ontzettend veel moois te zien hebt

Wat dacht je van de Hunter Valley? Of the Royal National Park? Palm Beach? Jervis Bay en The Blue Mountains? Allen liggen op een geringe afstand van Sydney en zijn perfect voor een dagje, of als je meer tijd hebt een weekend, weg!

Wandelen in het Royal National Park De prachtige kust in het Royal National ParkDe winterperiode is ideaal voor het spotten van bultrugwalvissen in Jervis Bay Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoekenDe stranden van Jervis Bay zijn witter dan wit en lekker rustig in de winterDe ferry rit van Cronulla naar Bundeena is prachtig De winterperiode is ideaal voor het spotten van dolfijnen in Jervis Bay De bekende Three Sisters mag je zeker niet missen als je de Blue Mountains vanuit Sydney bezoekt De uitzichten over de Blue Mountains zijn in het echt nog mooier dan op foto's Doen in Sydney! Bezoek zeker Palm Beach een van de mooiste stranden van SydneyDoor deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoeken

Er in Sydney tal van leuke musea zijn die een bezoekje verdienen

Je hebt keuze uit verschillende musea in Sydney. De meesten zijn zelfs gratis, dus niets staat je in de weg om deze te ontdekken. Uiteraard waarderen ze het als je een 'gold coin donation' doet. Zelf vond ik de Art Gallery of New South Wales het leukste van allemaal!

Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoeken Door deze toffe foto's wil jij nu Sydney bezoekenBegin je die reiskriebels al te voelen? Vlieg je liever voordelig naar je bestemming? Neem dan een kijkje op Skyscanner. Liever een georganiseerde rondreisMet een beetje gepuzzel vind je vast een prachtig ticket of complete reis naar Sydney in Australië waardoor jij binnenkort deze prachtige foto's zelf kunt schieten!

Waar wacht je nog op en ga Sydney bezoeken! Welke foto is jouw favoriet? 

Comments 2

  1. Pingback: Een persoonlijke terugblik: 2018 in cijfers - Daphne de Vries

  2. Pingback: 12 redenen waarom je absoluut nóóit naar Australië moet - Daphnedevries.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.