Bloggersevent Lauwersmeergebied deel II

daphne Europa, Nederland 6 Comments

In juni van dit jaar had ik mijn eerste bloggersevent in het Lauwersmeergebied. Samen met 10 andere bloggers heb ik een weekend lang het gebied verkend. Mijn plog van dit weekend vind je hier! Echter is er nog zoveel meer te zien in dit veelzijdige gebied, dus besloot de organisatie een tweede bloggersevent te organiseren. En raad eens, ik ga weer! En wel dit weekend! Dit keer samen met een aantal bloggers die er de vorige keer ook al bij waren, maar ook een aantal nieuwe! Ik heb er erg veel zin in! Leuk om de ondernemers te ontmoeten, maar ook de andere bloggers. Benieuwd wat er op het programma staat dit weekend?
bos

Dag 1: vrijdag

Wanneer we geïnstalleerd zijn in onze accommodatie It Dreamlân in Kollumerpomp gaan we met z’n allen koken en dineren in de accommodatie. De accommodatie ligt midden in de natuur. Zoals ze zelf zeggen “Geen snelwegen, massa’s mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Met het risico dat je ontspant, geniet of tot rust komt. Pas op :)” Ik ben benieuwd! Later op de avond volgt er een netwerksessie met ondernemers uit de regio. Dit onder het genot van een lekker drankje en spelletje.
Screen Shot 2015-11-06 at 13
Foto credits: http://www.itdreamlan.nl/ 

Dag 2: zaterdag

De tweede dag belooft een actieve dag te worden. We beginnen de dag met een historische wandeling met gids door het schattige Kollum. ’s Middags gaan we het water op. We gaan namelijk zeilen met de Wierumer Aek in Nationaal Park Lauwersmeer. Nu hopen dat het weer een beetje mee zit en we niet van de boot afwaaien 😉 Na alle inspanningen gaan we heerlijk dineren bij Raadsel van de Wadden in Oostmahorn en sluiten we de avond af met een heuse whisky proeverij bij Logement Doosje in Warfstermolen.
Screen Shot 2015-11-06 at 13
Foto credits: http://www.hetboozewijf.nl/

Dag 3: zondag 

theefabriek
Foto credits: Pinterest

De laatste dag leek het mij erg leuk om een bezoek te brengen aan de Theefabriek in Houwerzijl om een ontdekkingsreis door wereld van de thee te maken. Na een fijne lunch worden we aan het werk gezet en volgt er een bloggers battle bij Natuurlijk Kollumeroord in Kollumerpomp. Voor dat het tijd is om afscheid te nemen sluiten we de dag af met een lekkere daghap bij Herberg de Pater in Dokkumer Nieuwe Zijlen.

♥ Wil je mij (en de andere bloggers) dit weekend live volgen? Kijk dan op Instagram & check op Twitter de hastags #BELM15 en #Lauwersmore.

——
Foto credits header foto: https://unsplash.com/

Comments 6

  1. Post
   Author

   Ja ben ook heel blij 🙂 En het noorden moet zeker meer op de kaart komen! Nog teveel Nederlanders die nog nooit naar Groningen (en Friesland), en zeker dit gebied, zijn geweest. Gaan we wat aan doen 😉

 1. Prima idee om dit prachtige deel van Nederland op de kaart te zetten!
  Aventoer wil je daar graag bij helpen! of het nou regent of de zon hoog aan de hemel staat: er is altijd wat te genieten voor jong en oud.

  1. Post
   Author

   Helemaal mee eens Hessel! Super leuk dat je reageert op mijn blog en leuk je te ontmoeten! Op naar een leuke samenwerking! ☺️

  1. Post
   Author

   Klopt. Je bent geneigd om altijd maar ver weg te gaan maar Nederland en ook Europa heeft zoveel mooie plekjes! Nog genoeg te zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *