Reizen naar Afrika

Afrika is waar het eigenlijk allemaal begon voor mij. In Zuid-Afrika volgde ik tijdens mijn studie een minor en werd ik verliefd op het continent. De geweldige natuur, cultuur, maar ook safari op de Afrikaanse savanne. Je zult op mijn blog dan ook veel tips vinden over Afrika. Van een geweldige roadtrip door Zuid Afrika, tot een selfdrive met een 4x4 door Namibië en Botswana. Toffe tips voor een heerlijk verblijf in Marokko. Maar ook alles over reizen door Tanzania met verblijf in luxe accommodaties en een heerlijke afsluiting op het strand van Zanzibar!

VIND VLIEGTICKETS
REGEL VISUM
KOOP JE GEAR
CHECK VACCINATIES

Botswana

Zoek je dé vakantiebestemming voor een onvergetelijke Afrikaanse safari? Reis af naar Botswana, waar je niet alleen de Big Five kunt spotten maar ook je verliefd zult worden op de Okavango Delta, de Kalahari woestijn en meer!

Marokko

Een reis door Marokko is een onvergetelijk avontuur vol indrukwekkende natuur en chaotische taferelen! Bezoek de souks in Koningssteden als Marrakech en Fès of ontdek het gevarieerde landschap! Van het Atlasgebergte tot de woestijn.

Namibië

Tijdens een reis door Namibië zul je genieten van indrukwekkende vergezichten over de Fish River Canyon en de Sossusvlei. En zullen imposante natuurverschijnselen afgewisseld worden door mooie safari's in Etosha National Park.

Tanzania

Een rondreis naar Tanzania zal je betoveren! Van een unieke safari op de uitgestrekte vlakten van de Serengeti tot aan de bijzondere Ngorongoro Krater. En de imposante Kilimanjaro met als kers op de taart de witte stranden van Zanzibar.

Zuid-Afrika

Reizen in Zuid-Afrika is echt fantastisch! Spot de Big Five in het Kruger National Park, beklim de Tafelberg in Kaapstad of ontdek de indrukwekkende geschiedenis. Liever surfen, wijnproeven of relaxen op een strand? Ook dit kan in Zuid-Afrika!