Adrenaline in Paradise: skydiven in Nieuw Zeeland

Daphne Nieuw Zeeland, Oceanië 2 Comments

Ken je dat gevoel van totale overgave? De deur gaat open en daar ga je. Je valt. Duizenden meters naar beneden. Met 200km per uur suis je naar beneden. De wind in je gezicht. Je haren wild wapperend. Een uitzicht dat magisch is. Bergen met sneeuw en een melkblauw meer. Even later zweef je. Dat gevoel is onbeschrijfelijk!

Jump! Ga skydiven in Nieuw Zeeland

Als adrenaline junky vind ik niets gaver dan uit een vliegtuig of van een brug springen. Je hoeft maar één keer skydive of bungee tegen mij te zeggen en ik ga. Wat een overweldigend gevoel! In Nieuw Zeeland was het tijd voor mijn tweede skydive. Met Skydive Paradise. Een sprong vanaf 15,000ft. Een vrije val van een minuut. Op een plek met de naam Paradise. Met uitzicht over Mount Aspiring en Nationaal Park Fiordland. Mooier wordt het niet volgens mij.

Skydive @ Paradise

Skydive @ Paradise

Hoe kom je bij Skydive Paradise?

Om er te komen reis je vanuit Queenstown noordwaarts. Over een van de mooiste wegen van Nieuw Zeeland. Richting Glenorchy. Langs een melkblauw meer. Besneeuwde bergen. De weg er naartoe is al prachtig! Het is een feestje om te springen op zo’n locatie.

Mijn eerste skydive? Ik sprong met  EP Skydivers in Grahamstown, Zuid Afrika. Ook niet mis! Toch wat skydiven in Nieuw Zeeland nog gaver!

Comments 2

    1. Post
      Author

      Bedankt Wimke 🙂 Lief van je! Ik heb me nog niet aangemeld voor bloglovin. Wel om blogs van anderen te volgen. Nog niet voor mijn eigen. Dat zal ik snel gaan doen. Leuk dat je me gaat volgen! Groetjes Daphne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.