Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Reisinspiratie: 5x de leukste reisboeken van dit moment

Daphne Persoonlijk Leave a Comment

China, Namibië, Alaska, Myanmar of Nieuw Zeeland? Heb jij ook nog geen idee waar jouw volgende reis naar toe gaat? Dan komt dit blog op een goed moment. Ik vind niets fijner dan eindeloos bladeren door reisboeken. Op zoek naar de nodige inspiratie. Daarom vandaag een blog met de leukste reisboeken van dit moment. Wedden dat jij na het lezen van deze boeken genoeg inspiratie hebt voor wel 10 reizen?!

De leukste reisboeken van dit moment

Reisinspiratie gezocht? Dit zijn de 5 leukste reisboeken!

Lonely Planet’s Where to Go When

Waar ga je wanneer naartoe? In welk seizoen en waarom? Lonely Planet geeft hier met het handige boek Where to Go When antwoord op. Dromerige foto’s zorgen ervoor dat je inspiratie voor elke maand hebt en precies weet waar je wanneer het beste naartoe kunt. De 30 uitgelichte bestemmingen nemen je mee de hele wereld over en zorgen dat je direct je volgende reis gaat plannen.

Koop hem nu bij Bol.com.

Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Backpack bestemmingen

Backpack Bestemmingen is dan ook een goede aanvulling op je collectie! In dit boek deelt reisblogger Roëll de Ram van de succesvolle blog We Are Travellers de mooiste reizen voor backpackers. De 23 bestemmingen nemen je mee, van Zuid Afrika tot Taiwan en van Cuba tot Portugal. Middels inspirerende verhalen en praktische tips als “is het een duur of goedkoop land” of “welk lokaal gerecht moet je beslist eten” vind je in dit mooie reisboek. Dit boek is het perfecte cadeau vol inspiratie voor de volgende reis!

Koop ‘m nu op Bol.com. Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Wie (niet) reist is gek

In Wie (niet) reist is gek neemt succesvol psycholoog en reiziger in hart en nieren Ap Dijksterhuis je mee in de effecten van reizen op je gesteldheid. Middels leuke anekdotes laat hij zien dat reizen goed voor je is. Reizen is dé manier om ons brein soepel te houden, je creativiteit te vergroten en om vooroordelen onderuit te halen. En zeker niet onbelangrijk, reizen verlengt ons leven. Waar wacht je nog op, ga het boek snel lezen!

Koop hem hier op Bol.com.

Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Bucketlist reizen

In het boek Bucketlist reizen vind je 25 reizen die je ooit gemaakt moet hebben. Jouw ultieme reis bucketlist! In dit boek verzamelde Marloes de Hooge, hoofdredacteur van de reisblog Travelvalley, reizen die op je bucketlist horen te staan. Middels handige tips, inspirerende foto’s en praktische informatie neemt ze je mee van IJsland tot Jordanië en van Marokko tot de VS. Benieuwd wat er na het lezen van dit boek allemaal op jouw bucketlist is bijgekomen.

Bestel ‘m nu op Bol.com

Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Lonely Planet’s Ultimate Travelist

In het boek Ultimate Travelist van Lonely Planet worden de 500 beste vakantiebestemmingen op aarde uitgelicht. De mooie, heldere vormgeving en de vele foto’s bieden je erg veel inspiratie voor je volgende reizen. Hoewel de titel wellicht doet vermoeden dat het boek vol staat met onontdekte pareltjes, vind je in dit boek populaire vakantiebestemmingen die jij ooit ook hoopt af te vinken. Misschien niet helemaal wat je verwacht, maar zeker een erg fijne inspiratiebron voor jouw volgende reis.

Koop het boek hier op Bol.com.

Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Bonustip: De Grote Bosatlas

Niet per se een reisboek, wel een boek waar ik graag in blader. De wereld afspeurend naar leuke, nieuwe plekken. Ook staan in deze Grote Bosatlas zo’n 800 thematische kaarten en diagrammen die veel informatie geven en staat het boek erg mooi in mijn kast tussen alle andere reisboeken.

Bestel ‘m nu op Bol.com.

Inspiratie- 5x de leukste reisboeken van dit moment

Andere leuke reisboeken

♥ Wat is jouw favoriete reisboek op dit moment?

Reisinspiratie: de leukste reisboeken van dit moment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.